3.5 Zitsbank

3,5-zitsbank

Op onze 3,5-zitsbanken zit u comfortabel met uw gezin of vrienden. Bij Furnihaus vindt u modellen die helemaal passen bij uw interieur. Ons aanbod bestaat uit banken die met een luxe design zijn afgewerkt. Een 3,5-zits uit ons aanbod is de perfecte eyecatcher voor uw woonkamer. Door bij Furnihaus te bestellen, geniet u de volgende voordelen:

  • Bezorging met montageservice
  • 2 jaar CBW-garantie
  • Mogelijkheid betaling bij bezorging

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


3,5-zitsbank voordelen

Met de 3,5-zitsbank heeft u net wat meer zitruimte dan de gebruikelijke 3-persoons zitsbank. En met hun vooruitstrevende design en optimaal zitcomfort maken onze banken uw interieur compleet. Over de toegevoegde waarde van een 3,5-zitsbank is goed nagedacht. De focus is gelegd op comfortabele zitplekken met een prachtige luxueuze afwerking. We zorgen er graag voor dat u straks heerlijk en in passende stijl relaxt met uw gezin en vrienden. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de laagsteprijsgarantie.

Advies van de meubelspecialist

Onze banken zijn goed te combineren met veel interieurstijlen. Bij het uitkiezen van de beste zitsbank voor uw woonruimte geven we graag advies. Heeft u hier behoefte aan? Neem gerust contact op met onze woonspecialisten via 030 307 49 36.

Bezorging en montageservice

Bij het vernieuwen van uw interieur gaan we voor het complete serviceplaatje. U bestelt en wij verzorgen de rest. We zetten uw bestelde 3,5-zitsbank op de juiste plek en nemen na het monteren het restafval weer mee. Zo hoeft u niets te doen en kunt u na afloop heerlijk onderuitzakken op uw nieuwe 3,5-zitsbank. Lees meer over het bestelproces.

Klantenservice Furnihaus

Heeft u vragen over onze zitbanken of over een geplaatste bestelling? Onze meubelspecialisten staan u graag te woord. U komt met ons in contact via onderstaande buttons.