4 Zitsbank

4-zitsbank

Vernieuw uw interieur met een stijlvolle 4-zitsbank uit onze collectie. Wilt u veel zitplek, maar heeft u geen ruimte voor een hoekbank? Dan is een 4-zits de ideale keuze om uw woonwens alsnog uit te laten komen. Onze 4-zitsbanken passen namelijk ook in smalle kamers. Dat is heerlijk loungen in vrijwel elke woonruimte! Geniet met onze banken van een ruime en ontspannende zit.

  • Bezorging en montageservice
  • Laagsteprijsgarantie
  • 2 jaar lang CBW-garantie

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


4-zits bank kopen

Een 4-zitsbank biedt comfort in elke woonindeling. Heeft uw interieur geen ruimte voor een U-bank of hoekbank, maar wilt u wel veel zitruimte? Dan is de keuze voor een 4-zits altijd de juiste. U creëert namelijk veel zitplekken in zowel brede als smalle woonkamers. Dankzij het luxe design passen onze 4-zitsbanken in veel wooninterieurs. Zo neemt u met uw gezin, vrienden en kennissen in stijl plaats op een ruime en comfortabele bank.

4-zits design

Onze 4-zitsbanken zijn gemaakt van hoogstaand materiaal. Deze banken bestaan uit een ijzersterke microvezel stof. De gebruikte materialen geven de look and feel van echt leer. Zo neemt u altijd comfortabel plaats op een bank van hoogstaand design. We beschikken naast een 4-personen bank ook over 2-zitsbanken tot 3,5-zitsbanken. Bekijk ons volledige zitbanken collectie.

Bestellen en bezorgen

U schaft onze producten eenvoudig aan via de online webshop. Op al onze producten geldt de laagsteprijsgarantie. En bestelt u bij ons, dan profiteert u altijd van een bezorging inclusief montage. We plaatsen de bank op de juiste plek en nemen het restafval weer mee. Zodra wij weg zijn, ploft u lekker neer op uw nieuwe bank.

Contact met Furnihaus

Heeft u vragen over het aanbod of wilt u meer informatie? We helpen u graag. Kom met ons in contact via de onderstaande buttons. U kunt bij ons ook terecht voor interieuradvies.