Industriële Kapstok – Schoenenrek – Zwart Metaal – Vintage Bruin

199 119

Op voorraad!

Industriële Kapstok – Schoenenrek – Zwart Metaal – Vintage Bruin

199 119

information

De ontwerpers van Furnihaus werken om u de mogelijkheid te geven om uw huis met elk meubelstuk uniek en speciaal te maken.
Rustiek kapstok in industrieel ontwerp.Ze ontwierpen deze kapstok met een bank, waardoor je een comfortabele stoel hebt, evenals 2 gaasplanken voor het opbergen van schoenen en 12 haken voor het organiseren van kleding.
Ontworpen in trendy industrieel ontwerp met rustieke houten elementen en een 30 mm dikke zitting, is deze kapstok bijzonder geschikt voor grote of open ruimtes die nog niet te druk zijn met andere meubels. Plaats de hoed en de kapstok in uw gang om jassen en jassen op te hangen en om uw schoenen comfortabel aan te trekken.
Deze hal mag echter nooit het enige industriële ontwerp in uw huis zijn! Bekijk ook de andere Furnihaus-creaties.

Specificaties:

  • Kleur: rustiek bruin, zwart
  • Materiaal: spaanplaat, ijzeren frame
  • Productafmetingen: 100 x 40 x 184 cm (L x B x H)
  • Afmeting tafelblad: 96 x 37 cm (L x B)
  • Productgewicht: 17 kg
  • Draagvermogen van de bank: 100 kg

Verpakkingsinhoud:

  • 1 x kapstok
  • 1 x accessoire set
  • 1 x instructies
productinformatie
Afmetingen100 × 184 cm
garantie
Bel ons! 030 307 49 36

Maandag t/m Vrijdag 10:00-18:00

Contact opnemen

Garantie

Zekerheid tot 3 jaar!

De producten van Furnihaus zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 3 jaar garantie op onze producten. De garantie bestaat uit een 3 volledige garantie volgens de Centrale Branche Vereniging Wonen . Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen helpen wij je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Vraag & antwoord

VEELGESTELDE VRAGEN

Bezorgen jullie de producten thuis?

Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden. Aan het afhalen zijn uiteraard geen kosten verbonden.

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst:
Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.
** Bij het naar binnen brengen zijn wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?

Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.

Zijn jullie aangesloten bij een keurmerk?

Jazeker, wij zijn aangesloten bij twee keurmerken; het CBW en Webshop Keurmerk. Beide bieden de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

CBW-erkend
CBW-erkenning is onder andere gericht op meubelwinkels. De CBW erkenning geeft zekerheid over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie. Daarnaast zijn wij met onze CBW-erkenning ook aangesloten bij de Geschillencommissie Wonen. De consument kan deze geschillencommissie inschakelen welke een geschil dan onafhankelijk beoordeelt.

Webshop Keurmerk
Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

Geven jullie laagste prijs garantie?

Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Staat je vraag er niet tussen?
We helpen je graag
Neem contact met ons op