Industriële Kapstok – Schoenenrek – Zwart Metaal – Vintage Bruin

199 59

Op voorraad!

Industriële Kapstok – Schoenenrek – Zwart Metaal – Vintage Bruin

199 59

information

Furnihaus staat voor een combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijlvolle vintage ontwerpen. Als u uw kamers een individuele touch en een antieke esthetiek wilt geven, kan onze vintage meubelserie indrukwekkende effecten bereiken.
Vintage kapstok met ijzeren elementen. Dit is niet alleen voor liefhebbers van de romantische vintage stijl. Zelfs fans van trendy industrieel design kunnen hun gang verbeteren met deze kapstok dankzij het mat zwarte ijzeren frame. Onze kapstok heeft een tweedelig ruim schoenenrek en een stevige bank in het onderste gedeelte. Bovendien kun je veel kleding aan de 9 beschikbare haken hangen, evenals de kledingstang.
Maak je interieur compleet met meubels in vintage stijl van Furnihaus!

specificaties:
– Kleur: vintage, zwart
– Materiaal: gepoedercoate ijzeren buis, spaanplaat
– Productafmetingen: 72 x 33,7 x 183 cm (L x B x H)
– Max. Draagvermogen van elke haak: 3 kg
– Max. Draagvermogen van spaanplaat: 80 kg
– Gewicht: 9,8 kg
Verpakkingsinhoud:
– 1 x kapstok
– 1 x instructies

productinformatie
Afmetingen72 × 183 cm
garantie
Bel ons! 030 307 49 36

Maandag t/m Vrijdag 12:00-17:00

Contact opnemen

Garantie

Zekerheid tot 2 jaar! De producten van Furnihaus zijn van hoge kwaliteit. Daarom geven wij standaard 2 jaar garantie op onze producten. Mocht jouw product onverhoopt toch nog een gebrek vertonen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om dit zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Vraag & antwoord

VEELGESTELDE VRAGEN
Bezorgen jullie de producten thuis?

We hebben onze eigen bezorgdienst in Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleinere) artikelen met de pakketdienst. Een aantal artikelen worden gratis thuisbezorgd, bij andere vragen wij hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de maat van het artikel en het type bezorging.

Wat kan je verwachten van onze eigen bezorgdienst: Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. In de meeste gevallen monteren wij het meubel en nemen wij het restafval direct mee. We controleren de artikelen samen en als alles klopt reken je af. De betaling kan via ons mobiele PIN apparaat. **

*Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België. ** Bij het naar binnen brengen zijn wel een aantal voorwaarden, zie hiervoor de algemene voorwaarden.

Zijn de genoemde prijzen inclusief BTW?
Alle prijzen die op deze website vermeld staan zijn prijzen inclusief 21% BTW.
Zijn jullie aangesloten bij een keurmerk?

Jazeker, wij zijn aangesloten bij  Webshop Keurmerk. Dit keurmerk biedt de garantie dat u bij ons zeker bent van uw aankoop. Zo moeten onze voorwaarden aan hun richtlijnen voldoen en bieden de keurmerken onafhankelijke bescherming aan jou.

Webshop Keurmerk Het Webshop Keurmerk is het keurmerk voor webshop. Het is het grootste erkende Keurmerk van Nederland. Wij staan onder onafhankelijk toezicht van deze stichting. Bij de keurmerkentoets van het Ministerie van Economische zaken kreeg het Webshop keurmerk een 10 van de 10.

Geven jullie laagste prijs garantie?
Wij garanderen dat onze prijzen de laagste prijzen zijn. Dit wordt dagelijks gecontroleerd. Mocht het toch nog gebeuren dat je een artikel ergens anders goedkoper ziet horen wij het graag. Binnen 7 dagen na aankoop passen wij de aankoopprijs aan. Wel moet het natuurlijk hetzelfde product en voorwaarden betreffen.

Staat je vraag er niet tussen? We helpen je graag Neem contact met ons op