Stoelen

Resultaat 1–15 van de 221 resultaten wordt getoond

Stoelen

5+1
169 99

2 weken

5+1
139 69

Bijna uitverkocht!

5+1
119 49

Op voorraad!

5+1
169 99

Bijna uitverkocht!


Voordelige design stoelen

Bij Furnihaus koopt u voordelig design stoelen omdat we deze zo scherp mogelijk voor u inkopen. We houden de trends goed in de gaten en slagen erin onze voorraad zo kort mogelijk vast te houden. Deze factoren stellen ons in staat om de kosten laag te houden en u op een voordelige manier van dienst te zijn, met stoelen van de beste kwaliteit. Gaat u de stoelen veelvuldig gebruiken en wilt u daarom rekenen op degelijkheid en duurzaamheid? Bekijk dan eens onze eetkamerstoelen: de perfecte combinatie van luxe design en solide kwaliteit.

  • Topkwaliteit design stoelen extra voordelig
  • Uitgebreid aanbod op locatie
  • Alle bestellingen gratis thuisbezorgd
  • 3 jaar lang CBW garantie

We zijn u graag van dienst. Blader op uw gemak door ons assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

Stoelen kopen bij Furnihaus

Bij het kopen van stoelen is er een aantal belangrijke zaken waar u rekening mee houdt. Kijk onder andere goed naar het materiaal en ga na hoe dit aansluit op de rest van uw interieur. Bent u op zoek naar een lichte of juist een donkere kleur en wat is bijvoorbeeld de hoogte van de tafel? Dit zijn factoren om rekening mee te houden wanneer u nieuwe stoelen gaat kopen. Wanneer u uw nieuwe stoelen bij Furnihaus koopt, krijgt u deze standaard 14 dagen op zicht, zodat u kunt bepalen of het de juiste keuze was. Liever de stoelen in het echt bekijken? Dat kan! Onze showroom in Vianen is zes dagen per week geopend. Kom gerust langs voor een kopje koffie en advies van onze woonexperts.

Contact

Heeft u vragen over onze stoelen of wilt u advies ontvangen? We helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen. Neem contact op via 0347-326812 of stuur een mail naar info@furnihaus.nl.

 40% korting op meubels

   Laagste  prijsgarantie

  3 jaar CBW garantie

Betaling bij levering