eetkamerstoelen_schoonmaken

Eetkamerstoelen schoonmaken

Wat fijn! U heeft uw nieuwe eetkamerstoelen bij Furnihaus gevonden en deze spiksplinternieuwe stoelen staan fantastisch aan de eetkamertafel. Maar dan begint het normale leven en loopt u tegen allerlei soorten ongelukjes op. Wij begrijpen dat u de mooie eetkamerstoelen zo lang mogelijk vlekvrij wilt houden, zodat u zo lang mogelijk plezier van de stoelen heeft. Wat u daarbij gaat helpen is de stoelen goed onderhouden. Wanneer u heeft gekozen voor stoelen met een stoffen bekleding is onderhoud zeer belangrijk! We zullen hier tips en tricks voor u beschrijven zodat u het beste uit uw stoelen kunt halen. 

Dagelijks onderhoud 

Voor iedere soort eetkamerstoel geldt dezelfde regel: maakt deze regelmatig schoon. Dit is eenvoudig gedaan door zo nu en dan de stoelen te stofzuigen. Ter bescherming raden wij aan om dit met het speciaal meubelmondstuk te doen. Zo verwijdert u oppervlakkig vuil zoals kruimels en haren.  

Vlekken verwijderen 

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Daar zat u lekker van een kopje koffie te genieten, toen u merkte dat u had gemorst. Hoe krijgt u een vlek uit de stoffen bekleding van de stoel? U kunt verschillende manieren proberen om de vlek te verwijderen. 

  • Maak een sopje met warm water. Voeg Biotex of soda toe aan het water. Wrijf licht over de stoel met een doek. 

  • Maak een sopje met warm water. Voeg een klein scheutje ammoniak toe aan het water. Wrijf hiermee licht over de stoel met een doek die u van tevoren goed heeft uitgeknepen. 

  • Verdeel de stoom van een stoomstrijkijzer over de vlek heen. Veeg het vervolgens af met een schone, katoenen doek. 

  • Maak een sopje met warm water. Voeg een flinke scheut schoonmaakazijn toe aan het water. Gebruik een schoon microfibre doekje dat u goed heeft uitgeknepen voor gebruik om de vlek te verwijderen. 

Wij hopen dat deze tips en tricks u helpen om uw eetkamerstoelen in goede conditie te houden. Mocht deze blog u over de streep hebben getrokken om toch over te gaan tot het kopen van stoffen eetkamerstoelen. Bekijk dan ons prachtige eetkamerstoelen assortiment. Wij bieden eetkamerstoelen in diverse interieurstijlen en kleuren. Van zwarte eetkamerstoelen tot prachtige roze eetkamerstoelen, bij Furnihaus vindt u de perfecte eetkamerstoel!