Bestellen

Bestelling

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, worden nog dezelfde dag verzonden. In drukke periodes kan het voorkomen dat de verzender iets langer nodig heeft om de producten bij u te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd.

Na de bestelling ontvangt u altijd een email met een track&trace link. Via deze link kunt u de zending volgen en zien wanneer de levering is gepland.

Alle producten worden gratis verzonden.

Wilt u meerdere producten tegelijkertijd bestellen?

Uw bestelling wordt geleverd wanneer alle bestelde producten gereed zijn voor levering. Als we besluiten uw bestelling in meer dan 1 zending te bezorgen, hoeft u geen extra verzendkosten te betalen. Alle producten worden gratis verzonden.

Als uw bestelling op verschillende momenten bezorgd wordt, ontvangt u ook per bezorging een track&trace bericht. Hiermee kunt u dan zien wanneer, welke zending wordt bezorgd.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

De verzendservice stuurt een bevestiging met de geplande leverdatum door. U vindt deze datum op de orderbevestiging. De bezorgdagen zijn van maandag tot zaterdag. Levering is niet mogelijk op zon- en feestdagen. U kunt de tijd helaas niet zelf selecteren, de koerier stelt een schema op en informeert met een tijdvenster van 3-4 uur.
Op de ochtend van de geselecteerde dag ontvangt u een bericht van de verzender over de verwachte levertijd.

Opmerking: levering is dan vast en deze kan niet meer worden gewijzigd.