U-Banken

U-banken

Met een U-bank kiest u voor een prominente en stijlvolle toevoeging in de woonkamer. Creëer uitgebreide en comfortabele zitplekken. Ideaal om gezellig tijd door te spenderen met familie en vrienden, waarbij iedereen geniet van een aangename zitplek. Neem een kijkje in onze collectie met U-banken en kies de nieuwe blikvanger in uw interieur.

  • De hoogste kwaliteit U-banken voor de laagste prijzen
  • Verken online ons voordelig assortiment
  • 2 jaar garantie op alle U-banken

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


U-bank kopen

Ons aanbod bestaat uit een brede selectie U-banken. Voor de beste kwaliteit betaalt u de scherpste prijzen. Bekijk onze U-banken en probeer ze eventueel bij ons op locatie uit. Bestelt u een U-bank, dan komen we hem graag bij u thuisbezorgen. Bij het bezorgen zullen onze meubelspecialisten de bank op de juiste plek plaatsen. Bij de meeste bestellingen monteren we de U-bank en nemen we het verpakkingsmateriaal gelijk weer mee. Na uw tevredenheid kan er eenvoudig met pin betaald worden.

Heeft u vragen over onze U-bankenselectie of het bestelproces? Neem gerust contact op via het onderstaande telefoonnummer of stuur ons een e-mail.

030 307 49 36 Stuur een email

U-bank in uw interieur

Een U-bank voorziet uw kamer van maximaal zit- en loungecomfort. Als pronkstuk van de ruimte biedt deze bank de mogelijkheid om met veel mensen tegelijk samen te zitten. Dit kan in de natuurlijke zithouding, maar ook lekker onderuitgezakt. Ideaal om relaxed gesprekken te voeren, spelletjes te spelen of een gezamenlijke avond met de familie voor de tv door te brengen. Met een U-bank als centraal meubel in uw ruimte heeft u altijd de perfecte plek om gezellig samen te komen.

Onze selectie U-banken

Onze U-banken springen hoe dan ook meteen in het oog. Als prachtig meubelstuk is het een echte eyecatcher. U kunt een kleurkeuze maken uit een combinatie van antracietzwart met grijs of bijvoorbeeld wit met grijs. Om een schatting te maken van hoe de U-bank in uw interieur past, bekijkt u de productspecificaties van onze U-banken. Zo kunt u de afmetingen vergelijken met de ruimte in uw woning en bepalen in welke positie u de bank wilt laten plaatsen.

Neem voor advies over het aanbod contact met ons op. Onze meubelspecialisten denken graag met u mee en helpen u met het maken van een keuze.

030 307 49 36 Stuur een email

Levertijd van de producten

Bij elke U-bank staat aangegeven of hij direct leverbaar is. Wanneer de U-banken op voorraad zijn, dan ontvangt u de bestelling al binnen 2 à 3 werkdagen. Mocht het product niet direct leverbaar zijn, dan geven we u een indicatie van de verwachte levertijd.

2 jaar garantie op uw U-bank

Onze collectie bestaat uit de beste U-banken voor de scherpste prijzen. Elk product voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Om zeker te zijn dat u jaren blijft genieten van onze producten, bieden we u standaard 2 jaar garantie.

Meer meubels van Furnihaus

We vullen ons aanbod regelmatig aan met de laatste meubeltrends. Naast onze collectie U-banken bieden we de volgende banken aan:

  • Zitbanken
  • 2-zitsbank
  • 2,5-zitsbank
  • 3-zitsbank
  • 3,5-zitsbank
  • 4-zitsbank

Contact met Furnihaus

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze collectie U-banken? Neem contact op via het onderstaande nummer of maak gebruik van ons contactformulier. We staan u graag te woord en voorzien u van vrijblijvend advies.

030 307 49 36 Stuur een email