eetkamerstoelen_trends

Eetkamerstoelen trends

Een zoektocht naar nieuwe eetkamerstoelen binnen de nieuwste eetkamerstoelen trends kan een leuk project zijn. Heerlijk creatief zijn om uw eetkamer of eethoek opnieuw in te rechten. Of blijkt deze zoektocht lastiger dan u van tevoren had bedacht? Vooral wanneer u met uw gezin deze beslissingen gaat maken, kan het een tijd duren voordat jullie op één lijn zitten. Wij helpen jullie graag met deze inspiratieblog. Bekijk hier de mogelijkheden en de nieuwe trends op het gebied van eetkamerstoelen, materialen en interieurstijlen.

Nieuwe eetkamerstoelen

Om de perfecte eetkamerstoelen te vinden is uw eigen smaak uiteraard het uitgangspunt. Bent u iemand die de uiterste op wil zoeken? Of gaat uw voorkeur altijd al uit naar één bepaalde interieurstijl? Of laat u zich liever verrassen kijkt u liever naar welke stijl dit moment het beste bij u en uw gezin past? En in hoeverre wilt u dat uw stoelen bij de rest van uw huisstijl past? Vervolgens houdt u de grootte van de ruimte in gedachten bij het uitzoeken van uw nieuwe interieur. Misschien heeft u al een eetkamertafel waar de stoelen nog bij uitgezocht moeten worden. Al deze aspecten tellen mee bij deze persoonlijke zoektocht.

nieuwe_eetkamerstoelen

Eetkamer trend: variatie

De trend die wij u graag laten zien is de zogeheten variatie trend. Hierbij kunt u een interieurstijl uitkiezen, maar binnen deze stijl combinaties kiezen. Zo kunt u meerdere variaties terug laten komen in de eetkamer of eethoek. Dit kunt u doen door middel van kleurencombinaties, materiaalcombinaties of door gebruik te maken van diverse vormen.

Kleuren variaties

Hierbij laat u de kleurenvariaties leidend zijn. Om een voorbeeld te geven kunt u binnen de modern-klassieke interieurstijl een combinatie kiezen van roze eetkamerstoelen en zwarte eetkamerstoelen. Welke kleur u ook kiest, het zal een prachtige toevoeging zijn! Experimenteer maar eens met speciale secundaire kleuren zoals violet of koperkleur om exclusiviteit te creëren binnen deze klassieke stijl.

Mix de materialen

In de variatie gaat u uiteraard voor diverse materialen van de bekleding. Maar wanneer u een stapje verder wilt gaan, kunt u ook variatie in materiaalkeuze van het frame van de stoel aanbrengen. Mix met materiaalsoorten zoals hout, ijzer en kunststof. Ook kunt u deze variaties gebruiken in combinatie met kleuren variaties en verschillende vormen. Dit kan een zeer interessante dynamiek toevoegen in de uitstraling van de eetkamer of eethoek.

Verschillende vormen

Wanneer u kiest om gebruik te maken van verschillende vormen, kunt u variëren met verschillende typen eetkamerstoelen zoals designstoelen, kuipstoelen, hoge stoelen en lagere stoelen. De opties zijn oneindig! U kunt de stoelen afwisselen en afstemmen zodat u een balans in het geheel brengt. Ondanks de diverse opstellingen, oogt deze als een samenhangend geheel. De creativiteit zal er vanaf spatten!

Eetkamerstoelen kopen

U kunt de perfecte eetkamerstoel bij Furnihaus vinden. Wij bieden een prachtig assortiment van een brede selectie design eetkamerstoelen. Gaat uw smaak uit naar een vintage look of toch meer richting industrieel chic? Of bent u misschien op zoek naar landelijke trends? Onze selectie is ingericht om de interieurtrend die het beste bij u en uw gezin past, werkelijkheid te laten worden bij u thuis. Shop snel en gemakkelijk uit onze webshop! Voor advies en informatie kunt u vrijblijvend contact met onze klantenservice opnemen.